Sufi Whirling (leren meditatief wervelen)

Derwish Advisory & Partners I.S.M. BUITEN GEWOON BIJ BABET 

 

Sufi Whirling:

Heeft u altijd al willen leren wervelen zoals de mystieke derwisjen van de Mevlevi Soefie Orde hun draaiende meditatie beoefenen? Kom dan naar deze unieke workshop 'Sufi Whirling'.

Sufi Whirling is een meditatieve bewegingskunst die de mens lichamelijk, geestelijk en spiritueel stimuleert. Sufi Whirling is geïnspireerd door de ‘Sema’, de Hemelen. De grondlegger is Mevlana Rumi Hz, de Grootmeester van de Mevlevi soefie orde. In de westerse wereld is hij beroemd vanwege zijn talloze prachtige gedichten, gebundeld in de Masnavi.

 

Wat u gaat ervaren?

Bij het beleven van Sufi Whirling ontwaakt uw persoonlijk energie centrum en wordt geactiveerd. Door te gaan wervelen, in Sema gaan, zal u ervaren in contact te zijn met alles wat in beweging is om u heen, van micro tot macro kosmos. Draaiend om uw eigen as, het hart, met de rechterhand opengevouwen naar de hemel ontvang u hogere energie en met uw linkerhand wordt het doorgegeven aan een ieder die aanwezig is. De bewegingskunst die beoefend wordt met Sufi Whirling is universeel en is toegankelijk voor een ieder ongeacht achtergrond, lifestyle of leeftijd.

 

Programma:

  • 17:00 u Inloop met koffie, thee en gezonde hapjes

  • 17:30 u Introductie en korte kennismaking

  • 18:00 u Sufi Whirling

  • 19:00 u Informeel contactmoment

  • 19:30 u Einde

 

Aanmelden en Locatie:

 

 

Aanmelden kan door een mail te sturen aan Babet:

babetoldeweghuis@hotmail.com o.v.v. Sufi whirling workshop

 

De boerderij

Adres: Deventerweg 48, 7214 DH Epse

Website: buitengewoonbijbabet.nl

 

Datum & Tijd:

Zondag 2 september 2018, 17:00 – 19:30 uur.