De Boerderij

 

Buiten gewoon bij Babet is een bijzondere plek waar je geïnspireerd wordt door de fijne energie en de andere sfeer, gevestigd in een prachtige boerderij, net buiten Deventer.

 

De locatie is heel geschikt voor kleine teams (tot 12 personen). Er worden regelmatig workshops of trainingen gegeven. Er is een atelier gevestigd, een praktijk voor behandelingen en therapie, een creatieve ervaringsschool om zelfbewustzijn te bevorderen en een heerlijke tuin waar je kan genieten van een kopje thee rondom de gouden appelboom. Een plek om ruimte te scheppen en in verbinding te komen met jezelf en de ander.

 

Babet Olde Weghuis is initiatiefneemster en tevens je gastvrouw.

 

Huren

Commercieel 175 euro per dagdeel ex BTW incl.koffie/thee en lekkers

Low budget 75 euro per dagdeel 

Overleg met Babet over de mogelijkheden!

 

 

 

 

Locatie

Buiten gewoon bij Babet

Deventerweg 48

7214DH Epse

info@buitengewoonbijbabet.nl

+31 650285628


Route met fiets, auto of bus

 

Met de fiets vanuit Deventer:

Je fietst richting Zutphen langs de Mac Donalds onder het viaduct door. Een paar honderd meter na het viaduct zie je links een grote R op het dak van vm restaurant de Smid. Ga daar het terrein op. Achter de Smid ga je 20 mtr. over een zandpad en zie je aan de rechterkant de boerderij.

 

Met de auto:

Vanaf de snelweg (beide richtingen) neem je de afslag Deventer. Daarna sla je linksaf richting Zutphen/Gorssel. Een paar honderd meter na het viaduct zie je links een grote R op het dak van vm restaurant de Smid. Ga daar het terrein op. Achter de Smid ga je 20 mtr. over een zandpad en zie je aan de rechterkant de boerderij.

 

Vanuit station Deventer stopt er een bus voor de deur. Bus 81 stopt aan de waterdijk in Epse. Je steekt dan de straat over en gaat achter vm restaurant de Smid het zandpad op, na 20 tr. zie je dan rechts de boerderij.