Babet Olde Weghuis

 

Mijn geloof:

Het is tijd om te ontspannen, de hoogste tijd, en van daaruit de dingen te doen en te beleven. Vol overgave, met plezier en bezieling. Niet blijven steken in de oppervlakkigheid van de huidige maatschappij. Het is tijd om bij te dragen aan het welzijn van jezelf en de ander en plezier te hebben in de dingen die je doet!

 

Het is ook de hoogste tijd om mijn levenservaringen te delen.

Alles is er al.

Het is tijd om de cirkel om me heen wat groter te maken en om de vele dingen die heb geleerd vanuit onvoorwaardelijke liefde te delen.

 

Ik ben een schilder, een beeldhouwer met verf, een vormgever, een leraar, een leerling, een danser, een geliefde, een beweger, een vriendin, een organisator, een tovenaar, een spreker, een ontdekker, een wetenschapper, werkend vanuit de intuïtie, de innerlijke kracht van ons zijn, maar ook mijn verstand gebruikend.

 

Nieuwsgierig als ik ben ging ik al jong op onderzoek uit. Ik wilde alles weten over mezelf, mijn hoofd en lichaam. Over vriendschap en relaties tussen mensen.... Ik schilderde erover, fotografeerde, maakte installaties en films en ontmoette vooral graag mensen om over ervaringen te praten. Later ging ik veel reizen om gewoonten van andere culturen te bekijken en te begrijpen.  Ik leerde veel. Over hoe mensen slapen, hoe ze bidden, eten en liefhebben.

 

Buiten gewoon bij Babet is uit het leven geboren, uit mijn leven. Alles valt hier op z'n plek en je bent vooral van harte welkom!